Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Gerrit Holstege OBS de Springplank Zwolse Conciërge van het Jaar 2019

Zwolle – Uit alle nominaties is er dit jaar voor de vierde keer een Zwolse Conciërge van het Jaar gekozen. De jury, bestaande uit Michiel van Willigen, wethouder Onderwijs, Rens Raemakers, D66 Tweede kamerlid en de winnares van vorig jaar Annemieke Bakker (IKC de IJsselhof) heeft uit alle nominaties hun favoriete kandidaat gekozen. De titel ‘Zwolse Conciërge van het Jaar’ 2019 is voor Gerrit Holstege van OBS de Springplank.

tekst gaat verder onder de foto

De keuze voor conciërge Gerrit is gemaakt vanwege zijn inzet buiten de school en liefde voor de jongeren en een frisse vrolijke uitstraling naar de hele school. Wat Gerrit verder speciaal maakt is dat hij dit jaar afscheid neemt van zijn beroep, waardoor de titel Conciërge van het Jaar ook een eerbetoon is aan zijn loopbaan.

D66 organiseert elk jaar deze verkiezing omdat onderwijsondersteunend personeel een ontzettend belangrijke basis vormt voor scholen en de partij hen op deze manier waardering wil geven. Jongeren horen naar school te gaan in een veilige, inspirerende, schone en stimulerende omgeving. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van jongeren kan op de steun van D66 rekenen. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient aandacht en waardering, aldus D66.

Gerelateerde artikelen

Back to top button