Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Mike Willems nieuwe technisch manager PEC Zwolle

Zwolle – Mike Willems is de nieuwe technisch manager van PEC Zwolle. Willems (48) vervangt Gerard Nijkamp die eerder vandaag de overstap maakte naar het Amerikaanse FC Cincinnati.

Willems is geen onbekende voor PEC Zwolle. Als voetballer was hij eind jaren tachtig actief voor de Blauwvingers. Daarna was de clubman werkzaam als manager in het bedrijfsleven. Dit combineerde hij met zijn werkzaamheden als senior scout voor de club samen met onder anderen Ben Hendriks.

Willems: “Als echte Zwollenaar voel ik me van jongs af aan zeer betrokken bij PEC Zwolle. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als senior scout. Dit is voor mij het juiste moment om mijn visie, ervaring en netwerk in te zetten als technisch manager bij onze mooie club. Dat deze kans zich nu aandient bij de club waar ik me zo mee verbonden voel, is hartstikke mooi. Met de ambitie die we als club hebben ligt er een mooie en uitdagende taak voor mij en de technische organisatie. De komende periode zullen we ons vol richten op het formeren van een sterke selectie.”

Voorzitter Adriaan Visser reageert: “Mike is in onze ogen een uitstekende vervanger van Gerard. Al bijna zeven jaar is deze geboren Zwollenaar als scout actief binnen PEC Zwolle, waarvan de laatste twee jaar zeer intensief. De afgelopen jaren heeft Mike in binnen- en buitenland veel scoutingwerk voor onze club verricht. Mike is iemand die de club door en door kent en een duidelijke visie heeft die past bij onze filosofie.”

Bron
PEC Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button