Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

Gepresenteerd door stichting Groeten uit Zwolle: de Zwolse Ladderzit

Zwolle – De Zwolse binnenstad krijgt een nieuwe aanwinst: ‘de Zwolse Ladderzit’. Speciaal voor de heropening van de terrassen heeft stichting Groeten uit Zwolle initiatief de Zwolse Ladderzit gecreëerd. Hiermee hoopt de stichting de opening van de terrassen op een ludieke manier een ‘UPgrade’ te geven.

De zit

De Zwolse Ladderzit wordt ook wel de ‘1,5-meter-stoel’ genoemd door de grootte van de stoel. Op woensdagmiddag 28 april werden de stoelen gelanceerd bij café ’t Beugeltje aan de Zwolse gracht. De stoelen komen nog bij veel andere cafés te staan: Café Koos, de Hetebrij, Bloopers, Bokkers Te Buiten, Hap en Tap kamer, de Gezelligheid, ’t Kroegje, het Wijnhuis, D’ Andrea’s en Het Vliegende Paard.

Hoogtepunt

De stoelen worden aan ondernemers die zijn aangesloten bij Gastvrij Zwolle beschikbaar gesteld door stichting Groeten uit Zwolle. Hiermee hoopt de stichting een extra hoogtepunt toe te voegen aan het bezoek van de Zwolse terrassen. Eerder kwam de stichting met de projecten ‘Boek van de Koning’, ‘Op de foto met?’ en afgelopen jaar lanceerde zij het poëzie project ‘Weerspiegelen’.

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Gerelateerde artikelen

Back to top button