BouwKabelkrantNieuws uit ZwolleStadshagen

Gemeente Zwolle verkoopt tien kavels voor geschakelde woningen onder architectuur

Zwolle – De gemeente Zwolle verkoopt tien kavels voor onder architectuur gebouwde geschakelde woningen in de Zwolse wijk Stadshagen. De woningen in de nieuwe buurt De Tippe krijgen allemaal een eigen unieke gevel en worden een echt blikvanger. De tien kavels variëren in grootte van 191 tot 236 m2. De prijzen liggen tussen de 140.000 en 175.000 euro kosten koper inclusief btw.

Buurschap voor de toekomst

De Tippe is één van de nieuwe buurten van Stadshagen en ligt aan de rand van Zwolle, tussen het weidse IJssellandschap en de bestaande buurten van Stadshagen en Westenholte. Het is een buurschap voor de toekomst. Een duurzame, klimaatbestendige en energiezuinige buurt voor alle leeftijden. Een plek waar men zich thuis voelt en waar niemand ooit meer weg wil.

Spelen, opleiding, werken, vrije tijd en zorg: u vindt het in de Tippe. In totaal komen er ongeveer 1300 woningen: van kleine appartementen tot grote gezinswoningen en alles er tussen in. De buurt is goed bereikbaar en men woont er vlakbij de voorzieningen van Stadshagen en het centrum van Zwolle. De Tippe heeft het veilige en knusse gevoel van een dorp, met veel ruimte voor voetgangers en fietsers. Ook zit de buurt vol met natuur én met groene, duurzame toepassingen.

Bijzondere architectuur

Op de tien kavels die te koop staan gaat de geïnteresseerde samen met een architect een geschakelde woning ontwerpen naar uw eigen woonwensen. Het is de bedoeling dat elke woning een eigen, unieke gevel krijgt. Zo kan iedereen een woning ontwerpen die zowel van binnen als van buiten helemaal bij hem of haar past. De gevel van de nieuwe woning kan men laten inspringen met een loggia, dakterras of terugliggende ingang. Of men kan kiezen voor een uitstekende gevel, met bijvoorbeeld een erker, bloemkozijn of uitbouw. Het kan allemaal! Ook de kleuren en materialen bepaalt men grotendeels zelf. Dat geeft een bijzondere en gevarieerde uitstraling. De tien woningen gaan een bijzonder geheel vormen dat uniek is in Zwolle.

Aan de slag met een architect

De geïnteresseerde kan zijn of haar woning helemaal op maat ontwerpen met voldoende ruimte voor ieder en bijvoorbeeld de opgroeiende kinderen of hobby’s. Men kiest zelf een architect die samen met u aan de slag gaat. Een eigen huis ontwerpen kost tijd, maar het levert wel een huis op dat helemaal bij u past! En in afstemming met de buren zorgt de deelnemer voor een prachtig architectonisch hoogstandje.

Interesse?

Wie durft het avontuur aan? Kijk op www.zwolle.nl/kavels In de verkoopbrochure zijn de randvoorwaarden te vinden voor de bouw van deze unieke woningen.

Belangrijke data en informatie

Wie meer wil weten over deze bijzondere kavels, kan dan de volgende data in de gaten houden:

Wanneer? Wat?
Woensdag 12 oktober 19.30 uur

Digitale informatiebijeenkomst
Informatie over de kavels en de randvoorwaarden

Dinsdag 25 oktober 16.00 uur

Sluiting inschrijving kavels

Woensdag 26 oktober 16.00 uur

Loting kavels twee-onder-een-kapwoningen

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.zwolle.nl/kavels. Daar vindt u ook de inschrijfformulieren.

Contact

Met vragen kan iedereen contact opnemen met teams kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle via telefoonnummer 038 – 498 22 00 of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button