KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Geert Groteschool geniet van Landstede Hammers

Zwolle – Leerlingen van de Geert Groteschool uit Zwolle hebben de afgelopen weken genoten van Landstede Hammers. Allereerst tijdens de opening van het basketbalveld bij de school en vervolgens ook tijdens de wedstrijd tussen Landstede Hammers en Yoast United. De Hammers wonnen dat duel met 78-73.

De spelers Roel van Overbeek en Niek van der Plas waren aanwezig tijdens de opening van het gloednieuwe basketbalveld bij de Geert Groteschool. Uiteraard mocht ook de altijd populaire mascotte Victory niet ontbreken. De spelers van de Hammers zijn op dezelfde manier gepresenteerd als normaliter in het Landstede Sportcentrum, waarna de leerlingen van de school per groep een vraag aan de spelers mochten stellen. “Heel mooi om al het enthousiasme te zien, basketbal leeft”, zegt Van der Plas.

Vol Djopzz Familievak!

De leerlingen van de Geert Groteschool werden uitgenodigd voor de wedstrijd van Landstede Hammers tegen Yoast United en dat leverde een vol Djopzz Familievak op. Iedereen genoot van een spannende wedstrijd, waarbij ook de leerlingen voor een prima sfeer zorgden. Ondertussen waren ze ook veelvuldig in de Go Kidshal te vinden, al met al een schitterende middag.

Bron
Landstede Hammers

Gerelateerde artikelen

Back to top button