KabelkrantNieuws uit ZwolleVoetbal

Financiële Alliantie zomertoernooi

Zwolle – Na een noodgedwongen pauze van twee jaar, zal Be Quick dit jaar weer een groot zomertoernooi organiseren. Het is alweer de 10e editie en voor de tweede keer is De Financiële alliantie hoofdsponsor van dit evenement.

Gewijzigde opzet

Gewoontegetrouw zal het een voorbereidingstoernooi zijn voor volgend jaar met de bekende standaardteams uit de categorieën O13, O15, O17 en O19. Toch is niet alles bij het oude gebleven: nieuw is dit jaar de categorie O14.

De organisatie heeft echter nog meer wijzigingen doorgevoerd. De categorieën O13, O15 en O17 zijn afgeschaald om het toernooi wat compacter te maken. Dit jaar 9 in plaats van 12 teams.

De categorie O14 is nieuw omdat er ruimte en vraag naar was. Bij O13 en O14 heeft de organisatie het evenement teruggebracht tot een dagtoernooi. Daarvoor is zaterdag 2 juli aangewezen.

Deelnemende verenigingen

Van de verenigingen uit de vorige edities zien we de Zwolse verenigingen WVF, Berkum, ZAC en SVI terug. Van buiten Zwolle verwelkomen we Flevo Boys, Go Ahead Kampen, Olde Veste, Alcides en Genemuiden. HHC Hardenberg en CSV Apeldoorn zijn er dit jaar niet bij.

Organisatie en data

De Financiële Alliantie zomertoernooi zal worden gehouden op het sportpark van Be Quick ’28 aan het Stadionplein in Zwolle. Het zal beginnen op maandag 27 juni en eindigt op zaterdag 9 juli. Een weekje korter dus dan vorige jaren.

Uiteraard zijn we na de coronaperikelen blij dat we dit toernooi weer op kunnen pakken. We wensen iedereen een fijne periode toe: veel plezier, goed voetbal en uiteraard gezelligheid!

Gerelateerde artikelen

Back to top button