Natuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Fietsen Werkt!

Zwolle – In Zwolle staan op gemeentelijke parkeerplaatsen en bij een aantal organisaties gele fietsen. Deze zijn voorzien zijn van een opvallende tekst. Ze moeten fietsers en niet-fietsers aanspreken en zijn onderdeel van een campagne die mensen stimuleert om de fiets zoveel mogelijk te gebruiken: Fietsen Werkt!

Het idee achter deze campagne is dat mensen de voordelen van het fietsen zien en ervaren. Want of je nu meer wil bewegen, niet in de file wil staan, geld wil besparen of milieuvriendelijk bezig wil zijn. Fietsen werkt.

Fietsen Werkt! wil, door men het zelf te laten ervaren, het belang en de kansen die fietsen biedt benadrukken. Welk probleem je ook hebt, fietsen werkt! De campagne wordt ondersteund door verschillende acties. Zo maak je op dit moment kans op een nieuwe fiets door jouw verhaal, over waarom fietsen werkt, te delen op de Facebookpagina van Fietsen Werkt! De actie loopt tot en met 22 december. Voor meer informatie kunnen inwoners van de Regio Zwolle Kampen terecht op fietsenwerkt.nl. Of je pakt zelf de fiets, dan ondervind je vanzelf de voordelen van het fietsen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button