Aangeboden door 'Keuken Vlogger'KabelkrantNieuws uit Zwolle

Fiets mee met de Vegro OldStars Fietstocht

Zwolle – Het voorjaar komt er weer aan. Een mooi moment om de fiets uit de schuur te pakken en er lekker op uit te gaan. Bewegen is immers belangrijk; zeker als je wat ouder bent. In de Week van de Vitaliteit organiseert PEC Zwolle United in samenwerking met Vegro op vrijdag 9 april de Vegro OldStars Fietstocht voor leden van de OldStars walking football teams in Zwolle en omgeving, maar ook voor andere liefhebbers. Dus een keer op de trappers in plaats van een balletje trappen.

Start bij PEC Zwolle

De start van de Vegro OldStars Fietstocht vindt plaats bij het MAC3PARK stadion. Op het voorterrein bij de hoofdingang wordt een startpunt ingericht en er wordt gestart vanaf 10.00 uur. Na aanmelding ontvangt iedereen een eigen starttijd tussen 10.00 en 11.00 uur. Gedurende de activiteit worden de op dat moment geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Fietsroute

De fietstocht heeft een lengte van ongeveer 50 kilometer en gaat over de IJsselbrug richting Epe. Halverwege de route is er een stop ingelast waar medewerkers van Vegro de fietsers opwachten voor een kopje koffie en de overhandiging van een lunchpakket.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button