Afbeelding: Gemeente Zwolle

Datum

nov 22 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 12:30

Zie jij Kansen voor Cultuur?

Een bloeiende culturele sector is onmisbaar voor onze samenleving en geeft onze stad waarde. Maar hoe bouwen we samen verder aan de culturele toekomst van Zwolle? Daar gaat de gemeente Zwolle graag met iedereen over in gesprek tijdens de bijeenkomst Kansen voor Cultuur:

Woensdag 22 november
10.00 – 12.30 uur (inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Co, Esdoornstraat 3, Zwolle

Programma

De bijeenkomst wordt geopend door Monique Schuttenbeld, wethouder Cultuur. Vervolgens kijken de deelnemers terug naar de vorige bijeenkomst, waar men input heeft gegeven op de beleidsontwikkeling 2025-2028. Met deze input zijn ze aan de slag gegaan en ze laten je graag weten hoe.

Daarna kun je deelnemen aan één van de volgende sessies:

Sessie kleuring van het atelier- en broedplaatsenbeleid

Binnenkort wordt het nieuwe atelierbeleid aangeboden aan de gemeenteraad. De geplande groei en uitbreiding van het aantal ateliers en broedplaatsen krijgt nu kleuring. Hoe verschillen de ateliers in het Noorderkwartier en in de Spoorzone van de broedplaatsen en ateliers in de Bogenhal? Met stellingen gaan Pim Steenbergen, Joris Quaedflieg en Astrid Potemans van adviesbureau Sweco hierover met jullie in gesprek. Om samen kleuring en invulling te geven aan de verschillende gebiedsvisies rondom het atelierbeleid.

Sessie VAKTOR, het makershuis van Cultuurregio Zwolle

VAKTOR ondersteunt creatieve makers in de Cultuurregio Zwolle bij de ontwikkeling van hun vakmanschap en biedt een springplank voor blijvend succes. Yorick Zwart van VAKTOR vertelt je over wat de organisatie biedt. Én hij gaat graag met iedereen in gesprek.
Aan het eind van de sessies geven ze plenair een terugkoppeling. Zo ben je ook op de hoogte van de goede ideeën die binnen de andere sessie zijn ingebracht.

Na afloop staat er een lunch klaar en sluit iedereen gezamenlijk af.

Aanmelden

Laat weten of ze op je komst kunnen rekenen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via het aanmeldformulier. In het formulier geef je ook je voorkeur aan voor de sessies. Meld je aan vóór 15 november. Een bevestiging van je aanmelding volgt na deze datum.

Aanmeldformulier

The event is finished.

Back to top button