Nieuws uit ZwolleVoorpagina

De evenementen van dit weekend in Zwolle

Click door op de pijltjes voor alle 6 evenementen

Vogelmarkt IJsselhallen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 september is het weer zover. In de IJsselhallen Zwolle vindt de vogelmarkt plaats. Hier lees je alle informatie over het evenement.

Platenbeurs IJsselhallen

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 24 september vindt de grootste 1-daagse platenbeurs van de benelux plaats in Zwolle. Waar het precies is en hoelaat het is, lees je hier.

Nazomerfeest Doepark Nooterhof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 24 september organiseert Milieuraad Zwolle in samenwerking meer dan 20 groene partners het Nazomerfeest Doepark Nooterhof. Het thema is: Natuur dichtbij. Wat er allemaal te doen is, lees je hier.

Opendag Dierenweide ’t Spiekertje

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij een dierenliefhebber? Dat komt dan goed uit, want op zaterdag 23 september is er een opendag bij Dierenweide ’t Spiekertje. Klik hier voor meer informatie.  

Fietsweek, beleef Zwolle op de fiets!

Fietsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zin om dit weekend actief bezig te zijn? Dit kan tijdens de Zwolse fietsweek van zaterdag 23 september tot en met vrijdag 29 september. Klik hier om meer over dit evenement te lezen. 

Storytrail stadswandeling Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 24 september start de première van de Storytrail standswandeling in Zwolle. Het publiek krijgt een historische stadsrondleiding en vertelvoorstelling in één. Klik hier voor meer informatie.  

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button