Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Enzo Knol krijgt les beatboxen in fonkelnieuwe Beatbox

Zwolle – Vorige week donderdag is Beatbox, dé nieuwe culturele ontwikkelingsplek aan de Gasthuisdijk in Zwolle geopend. Een van de eerste gebruikers van het pand is de waanzinnig populaire vlogger Enzo Knol. Met maar liefst 2,4 miljoen abonnees is hij een van de populairste mediapersonen van Nederland. Enzo kreeg in de performance room van Beatbox een les in beatboxen van leraar B-Art. Deze lessen zijn nieuwe in Beatbox en vinden vanaf september wekelijks plaats op donderdagavond.

Dat Enzo Knol voor Beatbox kiest om een video op te nemen is geen toeval. Het was al geruime tijd een wens van Enzo om dit goed te beheersen en wie kon hem beter lesgeven dan B-Art? Deze beste beatboxer van Nederland werd zelfs al tweede tijdens het wereldkampioenschap beatboxen en was geregeld de beste van Nederland. B-Art heeft zich recent aan Beatbox verbonden en gaat vanaf september wekelijks lessen aanbieden in Beatbox! Sinds afgelopen zaterdag keken al meer dan zeshonderdduizend mensen de vlog van Enzo Knol in Beatbox!

Elke donderdag is er tussen 19:00 en 21:00 les in de performance room van Beatbox. Aanmelden en meer informatie over deze beatbox-lessen is te vinden via www.beatbox.nl/beatboxbart. Onderdelen die in de les naar voren komen zijn o.a. microfoon techniek, het leren van geluiden, les in performance, het ontdekken van een eigen stijl, afkomen van angsten op het podium en misschien wel het allerbelangrijkste: plezier hebben! Hoe Enzo Knol het deed in Beatbox kan je zien via de link: bit.ly/Enzobeatbox.

Gerelateerde artikelen

Back to top button