AssendorpNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Een frisbee is geen wegwerpartikel in Assendorp

Zwolle – Leden van frisbeevereniging Bluefingers Ultimate hebben zaterdagmiddag een Frisbee-te-leen-kastje® opgehangen aan een boom in het Azaleapark in Assendorp. Mensen kunnen de leen-frisbee uit het kastje halen, er mee spelen en zodra ze uitgespeeld zijn weer terug hangen. De club hoopt op deze manier meer mensen enthousiast te krijgen voor de frisbeesport.

“De afgelopen negen jaar hebben de Bluefingers Ultimate laten zien dat deze sport in Zwolle op de kaart staat. Ondanks al onze inspanningen moeten wij naar onze mening nog te vaak uitleggen hoe leuk onze sport is,” zegt Erik van der Spek van de Bluefingers. “En daar zijn wij eigenlijk wel een beetjeklaar mee,” grapt hij.

Afgelopen jaar werden er al drie soortgelijke kastjes opgehangen in Zwolle. Eén frisbeekastje hangt er nog altijd. De twee andere zijn verdwenen. Deze week zijn er nieuwe kastjes opgehangen aan de Schaapskooistraat in Stadshagen, aan de Vrouwenlaan in Zwolle-Zuid en aan de Huygenstraat in Wipstrik.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button