Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Echtpaar Voorhorst – Kleinmeulman 60 jaar getrouwd

Zwolle – Het echtpaar Voorhorst – Kleinmeulman is 14 februari 1963 getrouwd in Dalfsen. Daarna verhuisden ze naar Zwolle waar ze al jaren met veel plezier wonen. Wethouder Arjan Spaans kwam ze donderdagochtend bezoeken in hun woning in de wijk Aa-landen om ze te feliciteren namens de gemeente Zwolle.

Meebouwen aan de IJsselcentrale

De heer Voorhorst is in zijn werkzame leven machinebankwerker en lasser geweest. Eerst bij firma Brood later bij Schotkamp in Zwolle waar hij onder andere mee bouwde aan de IJsselcentrale. De laatste periode van zijn werkzame leven was hij technisch onderwijsassistent aan Tak Scholengemeenschap in Zwolle.

Schoonmaken GAK gebouw

Mevrouw Voorhorst was huisvrouw en later combineerde zij dat met haar werk bij van Ditshuizen schoonmaakbedrijf waarvoor ze jarenlang het GAK gebouw heeft schoon gehouden.

Klaverjassen en Stroatklinkers

Hobby’s heeft het echtpaar Voorhorst voldoende. Zo mag mijnheer Voorhorst graag Klaverjassen met zijn vaste club: elke dinsdag, al bijna 50 jaar. Daarnaast houdt hij van muziek en blaast hij al jaren op de bariton, eerst bij de Tower Snörn en daarna bij de Stroatklinkers wat hij nog steeds met veel plezier doet.

Gezelligheid aan de keukentafel

Voor mevrouw Voorhorst zijn vrienden en kennissen van groot belang. Zij ontvangt ze heel graag aan de keukentafel met een kop koffie en wat lekkers erbij. Iedereen kan mee-eten ongeacht welk tijdstip iemand binnen komt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button