Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Echtpaar Lubbinge 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Lubbinge – Steenbergen waren op dinsdag 7 december 60 jaar getrouwd. Wethouder de Jong bracht het echtpaar vanmiddag een bezoek om ze persoonlijk te feliciteren.

Henk Lubbinge is geboren op 28 februari 1937 in Zuidwolde en Janny Steenbergen op 6 september 1936 in de Wijk. Ze hebben elkaar ontmoet op een dansavond in de Wijk. Het echtpaar is getrouwd op 7 december 1961 in de Wijk. Samen hebben ze drie kinderen, twee dochters en een zoon, en zes kleinkinderen.

Henk heeft gewerkt in de veeverbetering en Janny in de huishouding waarbij ze veel kleding heeft gemaakt voor de kinderen en haarzelf.

De hobby’s van Henk zijn biljarten, tuinieren en countrydansen. Janny mag graag koken, bloemschikken, kaarten maken en tuinieren. Ze mogen ook graag een kaartje leggen en gaan twee keer per week naar de sportschool. Henk voelt zich prima al heeft hij hartproblemen gehad en heeft hij prostaatkanker. Janny heeft na een knieoperatie problemen met het lopen en haar evenwicht. Maar ze voelen zich allebei gezond.

Gerelateerde artikelen

Back to top button