KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Donaties voor de Sinterklaas Actie Zwolle

Zwolle – De Sinterklaas actie Zwolle heeft grote donaties gekregen. Bij deze actie worden er cadeautjes ingezameld om kinderen uit gezinnen met een hele krappe beurs ook een mooi Sinterklaasfeest te bezorgen. De vrijwilligers van deze actie stonden perplex van alle giften.

Een buurtinitiatief

Bewoners van de Veerallee in Zwolle hebben een buurtinitiatief genomen. De hele Veerallee heeft ontzettend veel speelgoed ingezameld voor de Sinterklaas actie Zwolle. Op een inleverpunt van de Sinterklaas actie kwamen tassen vol speelgoed binnen.

Het is een mooi gebaar dat een hele straat samen de handen in een slaat voor de sinterklaas actie Zwolle. Met dezer actie kunnen er weer meer kinderen worden geholpen. De bewoners van de Veerallee in Zwolle laten hiermee zien hoe sociaal een hele buurt kan zijn en met zijn allen een heel groot gebaar kunnen maken.

Grote donatie Meinesz En Bennesz

Feestwinkel Meinesz & Bennesz aan de Assendorperstraat in Zwolle doneerde woensdag veel speelgoed o.a. Legerspeelgoed setjes, spinners, robotarmen e.d. aan de Sinterklaas actie Zwolle. De inzamelingsactie loopt inmiddels al een paar weken.

Elk jaar weten de heren de Sinterklaas actie Zwolle weer te verrassen met een grote donatie,s. Twee jaar geleden hadden de heren meer dan 200 knuffels geschonken (vorig jaar had de actie geen doorgang i.v.m. corona).Deze heren bekend van het Sinterklaasmuseum weten als geen ander hoe belangrijk Sinterklaas is voor kinderen.

Ron Zwiers, één van de organisatoren is enorm in zijn nopjes met deze gift. ”Het is toch fantastisch hoe de heren toch elke keer ons verrassen, ik kan alleen maar zeggen dank namens alle kinderen, toppers zijn ze”.

Al het speelgoed gaat in de schatkamer van Sinterklaas en zal zeker goed terecht komen. Uiteraard zijn andere buurten, straten, burgers en bedrijven ook van harte welkom om mee te doen. Op Facebook Sinterklaasactiezwolle kunt u alle informatie vinden. Ook waar u de cadeautjes in kunt leveren. Voor vragen of donaties app naar 0620419490 of mail naar sinterklaasactiezwolle@outlook.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button