BouwNieuws uit Zwolle

Diverse werkzaamheden aan de weg in juni en juli

Zwolle – Deze en volgende maand vinden er op verschillende wegen asfalteringswerkzaamheden plaats. Op een aantal locaties wordt hiervoor de weg afgesloten. De omleidingsroutes worden met bebording aangegeven.

Lichtmisweg en Noordelijke Ruiterweg

Op dit moment vinden er tussen 19.00 en 06.00 uur asfalteringswerkzaamheden plaats aan de aan de Lichtmisweg en Noordelijke Ruiterweg. De werkzaamheden duren tot en met 14 juni a.s. De A28 en toerit Lichtmis (toerit 22) blijven bereikbaar. Een lokale omleidingsroute staat ter plaatse aangegeven.

Windesheimerweg

Begin juni hebben er asfalteringswerkzaamheden plaatsgevonden op de Windesheimerweg. Op 14 en 15 juni worden de werkzaamheden aan deze weg afgerond met het aanbrengen van bermbeton. Het beton heeft tijd nodig om goed te verharden. Daarom is het gedeelte van de weg waar het bermbeton wordt aangebracht, op 14 en 15 juni afgesloten voor doorgaand verkeer. De woningen van aanwonenden blijven wel bereikbaar Voor gemotoriseerd verkeer geldt een omleidingsroute via de Wijheseweg N337. Fietsverkeer kan, beperkt, gebruik blijven maken van de weg.

Assendorperstraat

Op woensdag 27 juni starten om 18.00 uur in de Assendorperstraat ter hoogte van Tulpstraat asfalteringswerkzaamheden. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op donderdagochtend 28 juni rond 6.00 klaar. Tijdens de werkzaamheden is de straat voor fiets- en autoverkeer afgesloten. Verkeer wordt ter hoogte van de Luttenbergstraat geïnformeerd en omgeleid via de Wethouder Alferinkweg. Fietsverkeer wordt lokaal omgeleid.

Rotonde Wijheseweg

In de nacht van vrijdag 29 juni op zaterdag 30 juni wordt er geasfalteerd op de rotonde Wijheseweg ter hoogte van Cameraarlaan. De werkzaamheden starten om 19.00 uur.
Verkeer wordt omgeleid via de Oldeneelallee – Hollewandsweg.

Weidesteenlaan

In de nacht van vrijdag 29 juni op zaterdag 30 juni vinden er ook aan de Weidesteenlaan, ter hoogte van de bushalte nabij de Tesjeslaan in Westenholte asfalteringswerkzaamheden plaats. Deze starten om 21.00 uur. Doorgaand verkeer is niet mogelijk. Een omleidingsroute via Westenholteralllee – Teunisbloemweg wordt aangegeven.

Bomhofsweg en Dashorstweg

De Bomhofsweg en de Dashorstweg in Haerst krijgen betonverharding. Van 2 tot en met 20 juli gebeurt dit aan de Bomhofsweg. De Dashorstweg is van 9 juli tot en met 2 augustus aan de beurt.

Scholtensteeg

De Scholtensteeg (ter hoogte van het tankstation) wordt in deze periode voorzien van betonverharding. Het beton dat in de Scholtensteeg wordt aangebracht, heeft een lange uithardingstijd nodig. Daarom is van 9 juli tot en met 27 juli de weg hier afgesloten.
Fietsverkeer wordt ter plaatse omgeleid, het tankstation blijft bereikbaar

Gerelateerde artikelen

Back to top button