KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Dit zijn de evenementen voor aankomend weekend!

‘Suite van Verdriet’ door Het Nederlands Bach Consort tijdens Allerzielen’

30 oktober | Academiehuis Grote Kerk

Dit jaar staat het Allerzielenconcert van Het Nederlands Bach Consort in het teken van de uitvoering van Psalm 51 BWV 1038 ‘Tilge, Höchtser, meine Sünden’ van J.S. Bach – G.B Pergolesi. Op 30 oktober is dit ontroerende werk te beluisteren in Academiehuis Grote Kerk Zwolle. De solisten zijn de Zwolse topmusici Sytse Buwalda en Heleen Koele.

Meer informatie

Fraterhuis Academie – De Maan door Constant Hoogenbosch

30 oktober 11:00 – 13:00 uur | Filmtheater Fraterhuis

In het kader van de Nacht van de Nacht staat op zaterdag 30 oktober de Fraterhuis Academie in het teken van De Maan. Van 11.00 tot 13.00 uur neemt filmdocent Constant Hoogenbosch ons mee op een trip naar de maan en illustreert hij aan de hand van vele voorbeelden hoe de maan al sinds de begindagen als rode draad door de filmwereld loopt.

Meer informatie

Herfst & Winter Kledingruil

30 oktober 13:00 – 17:00 uur | Bewoners Werkplaats Dieze

Vind die warme wintertrui of dat fijne herfst vest op de Herfst & Winter Kledingruil van Kledingruilfeestjes038. Op zaterdag 30 oktober van 13.00 -17.00 ben je welkom in Bewoners Werkplaats Dieze aan de Radewijsstraat 4. De ruilshop van Kledingruilfeestjes038 is die middag open en hangt vol dameskleding van de deelnemende ruilers.

Meer informatie

Zwolse Nacht van de Nacht op Park de Nooterhof

30 oktober 19:00 – 22:00 uur | De Nooterhof

Park de Nooterhof bruist zaterdagavond 30 oktober tijdens de Nacht van de Nacht van de duistere activiteiten voor jong en oud. Het park is sfeervol minimaal verlicht en er zijn leuke activiteiten en presentaties over de nachtelijke natuur. Thema: het belang van voldoende duisternis voor mens en natuur.

Meer informatie

Live optreden: RAMBLIN DOG, accoustic blues!

30 oktober 20:30 uur | De Maalderij

Zaterdag 30 oktober 2021 zal er een live optreden plaatsvinden van RAMBLIN DOG, accoustic blues. Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten van alle tijden in verschillende stijlen.

Meer informatie

Vesper Plantagekerk

31 oktober 08:00 – 17:00 | Plantagekerk

Zondagmiddag 31 oktober, Bijbelzondag, wordt in de Plantagekerk, Ter Pelkwijkstraat 17, Zwolle, vanaf 16.30u, een vesper gehouden, onder leiding van ds. Jos Douma. Deze vesper is speciaal omdat de NBV21, de verbeterde Nieuwe Bijbelvertaling, in Zwolle wordt verwelkomd en twintig Zwolse kerken namens het Bijbelgenootschap een gratis kerkbijbel overhandigd krijgen.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button