LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Dit is er dit weekend te doen in Zwolle

Handwerkbeurs

Van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari is de Handwerkbeurs te bezoeken. Het jaarlijks terugkerende evenement voor liefhebbers van textiele hobby’s vindt voor de 17e keer plaats in de IJsselhallen Zwolle. Lees meer.


Eerste editie Groots Zwolle

Foto © Justin Scherptong

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020 vindt de allereerste editie van Groots Zwolle plaats in de IJsselhallen Zwolle. Tijdens het gloednieuwe muziekfeest kunnen bezoekers genieten van de beste artiesten, muzikale verrassingen en een gigantische show vol speciale effecten. Lees meer.


Seniorencarnaval 2020 in Sassendonk: een feest voor jong en oud!

Een week voor carnaval viert jong en oud samen feest. Met optredens van Frank Smeekens, de Andere van Duin-show, Arjon Oostrom, Rob Hollander, Duo de Haco’s, Evenementenband 103 dB en de Eileuver-dansmariekes wordt op zaterdag 15 februari weer een geweldig programma neergezet in Lumen Hotel & Events. Lees meer.


25 jaar Van Dik Hout

Foto © Matthijs van Os

Van Dik Hout bestaat 25 jaar en viert dat met een theatertour. Zaterdag 15 februari om 20:00 spelen zij in de Schouwburg Odeon in Zwolle. In akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als Stil in mij, Alles of niets, Mijn houten hart en Zij maakt het verschil. Lees meer.


Peperbuswandeltocht

Foto © Matthijs van Os

De Peperbuswandeltocht wordt door de Zwolse Wandel Verenigingen (ZWV) georganiseerd op zaterdag 15 en zondag 16 februari. Lees meer.


Jubileum concert: Ton Koopman 75 jaar

Ton Koopman

In schouwburg Odeon, in de Hemminkzaal, wordt door Ton Koopman een Jubileumconcert gehouden in verband met zijn 75e verjaardag. Dit gebeurt op zondag 16 februari om 14:30 uur. Lees meer.


Reptielen demonstratie en leuke kinderactiviteiten

© RTV Focus – Tom Neijensteijn

Studenten van het Zone.college komen dinsdag 18 februari vanaf 12:00 uur een leuke middag verzorgen bij Park & Bistro de Stadshoeve. Lees meer.


Buurtfilm: Kerst Mist in Schouwburg Odeon

Foto © Matthijs van Os

Dinsdag 14 februari speelt een hartverwarmende, feelgood kerstfilm in de Schouwburg Odeon, om 20:00 uur en 22:00 uur. De film gaat over een eenzame burgemeester die besluit om kerst af te schaffen. Lees meer.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button