Entertainment nieuwsMagazineMuziekNieuws uit Zwolle

Die Schlagernacht des Jahres 2016

Zwolle – Op vrijdag 21 oktober 2016 zal de eerste editie van ‘Die Schlagernacht des Jahres’ plaatsvinden in de IJsselhallen Zwolle. De allergrootste namen uit de Schlager en Volksmusik zijn hier te vinden.

“Op 21 oktober a.s. mag het dak eraf in Zwolle. Dan zullen de allergrootste namen uit de Schlager en Volksmusik komen optreden tijdens de eerste Schlagernacht des Jahres in de IJsselhallen” 

De eerste editie van ‘Die Schlagernacht des Jahres’ wordt direct al groots. Er is gekozen voor enkel artiesten uit de A en dubbel A klasse. Artiesten die in Duitsland en Oostenrijk de status van bijvoorbeeld Marco Borsato in Nederland hebben.

Zo komt Stefan Mross, de presentator van het ongelofelijk populaire ARD televisieprogramma ‘Immer Wieder Sonntags’, optreden. Maar ook het geliefde duo Marianne & Michael, het legendarische Nockalm Quintett en schlager-iconen Patrick Lindner en Francine Jordi. Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan wereldster Semino Rossi als Stargast naar Zwolle.

De kaartverkoop voor ‘Die Schlagernacht des Jahres’ wordt verzorgd door de Nationale Theaterkassa en begint op 10 maart 2016. Een reserveringsformulier is al wel op internet te vinden; via deze internetsite kunt u zich nu al aanmelden voor kaarten.

Zodra de verkoop officieel start, worden deze aanmeldingen als eerste verwerkt.

Kaarten bestellenInformatie

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button