Nieuws uit ZwolleVoorpagina

De Politie vraagt uw hulp m.b.t. moordaanslag op Robert Voorhorst

You need to set the Google Map API Key in the theme options page > Integrations.

De zaak

Op woensdagochtend 3 september werd om 05.45 uur meerdere malen met een automatisch wapen geschoten op een personenauto op de Akkerbergstraat. De bestuurder en eigenaar van deze auto, de 48-jarige Robert Voorhorst, raakte hierbij zwaar gewond. Korte tijd later is hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Motief

De politie is hierop een groot onderzoek gestart en is dringend op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven. Dit kan informatie zijn over wat er zich die ochtend heeft afgespeeld maar ook informatie over het slachtoffer of het mogelijke motief. Wellicht heeft u in de weken of dagen voorafgaand aan het schietincident iets gezien of gehoord wat van belang kan zijn voor het onderzoek.

Vragen

  • Wie heeft er op de ochtend van de moord (tussen 05.30 en 06.00 uur) iets gezien op of in de buurt van de Akkerbergstraat wat met deze zaak te maken kan hebben?
  • Wie heeft er de dagen voorafgaand aan de moord verdachte personen of voertuigen gezien op of in de buurt van de Akkerbergstraat?
  • Wie heeft tussen 05.45 en 06.10 uur in de buurt van de Akkerbergstraat auto’s opvallend hard zien wegrijden?
  • Wie kan meer vertellen over het slachtoffer Robert Voorhorst in relatie tot dit ernstige misdrijf of heeft vermoedens waarom hem dit is overkomen?
  • Wie heeft meer informatie waaruit zou kunnen blijken dat er sprake van een eventuele persoonsverwisseling zou zijn?

Tips

Naast het tipformulier op de website van de politie zijn er verschillende andere manieren waarop u informatie kunt aanleveren. Dit kan telefonisch via de gratis tiplijn 0800-6070 of volledig anoniem via Bel Misdaad Anoniem 0800-7000 (ook gratis). Mensen die een vertrouwelijk gesprek willen met de politie kunnen dit aanvragen via het Team Nationale Criminele Inlichtingen: 079-345 8 999. Daarnaast kunt u mailen met het team via TGOappel@ijsselland.politie.nl

 

Locatie

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button