Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

De 31e editie van het Smartlappenfestival was groot feest

Zwolle – De 31e editie van het Smartlappenfestival zit er alweer op. In een uitverkocht Odeon heeft Trio Tamara gewonnen. Met een ruime meerderheid van de stemmen. De tweede plaats is voor duo Andere Koek. Voor de derde plaats is er gestreden. Drie deelnemers hebben bijna evenveel stemmen gekregen. Uiteindelijk hebben de meisjes van de Enk de derde prijs mee naar huis genomen.

Trio Tamara bestaat uit Ilja van Tongeren en Hanneke van Laanen. Ja, u leest het goed: twee personen en toch een trio. Het kan allemaal! Ze hebben een lied geschreven over de #metoo-beweging. Een lekkere meezinger met veel humor. De body-bingo is een hit, natuurlijk ook door de heuse bingo-master. Al met al was het een groot succes en met 89 stemmen een terechte winnaar.

De avond is zoals altijd een groot feest. Veel nieuwe bezoekers dit jaar die hebben gezegd dat de avond beter is dan ze van tevoren bedacht hebben. Zorg dus zeker dat u er volgend jaar bij bent! Volgend jaar is het Smartlappenfestival Zwolle op zaterdag 2 november 2024, wederom in ‘ons’ mooie Odeon.

Informatie over het Smartlappenfestival Zwolle

www.smartlappenfestivalzwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button