Entertainment nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Dash-cam filmpje machinist Paul uit Zwolle beste bekeken in 2015

Zwolle – Gewoon een keer station Zwolle uitrijden op de plaats van de treinmachinist? In het echt kan het niet, maar op Facebook wel. Machinist Paul uit Zwolle maakt voor zijn werkgever NS spoorfilmpjes. En niet zonder succes. Zijn dash-cam filmpje van het spoortraject Arnhem – Nijmegen is met meer dan 150 duizend weergaven het best bekeken Facebook filmpje in 2015 op de NS pagina.

Op veler verzoek: Nijmegen – Arnhem, door de ogen van de machinist.

Posted by Nederlandse Spoorwegen on zaterdag 17 oktober 2015

Maar voor ons Zwollenaren is het natuurlijk veel leuker om even te treinen vanuit station Zwolle over de IJssel spoorbrug de Hanzeboog. Bekijk daarom het traject Zwolle – Meppel van Paul die op plaats 3 staat voor de meeste views in 2015. Je start net voor de Hanzeboog en daarna kun je helemaal tot Amersfoort als je zou willen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button