HardlopenNieuws uit ZwolleSport

Craft en Wavin blijven verbonden aan Scania Zwolse Halve Marathon

Zwolle – Naast naamgever/hoofdsponsor Scania blijven ook de hoofdsponsoren Craft en Wavin de komende jaren verbonden aan het grootste hardloopevenement van Zwolle. Adri Zwarthoff (Craft) en Maarten Roef (Wavin) tekenden dinsdag in Bilderberg Grand Hotel Wientjes een nieuwe overeenkomst met Stichting Halve Marathon Zwolle.

Wavin blijft als sponsor de naamgever van de 4 Engelse Mijlen, terwijl Craft – naast de business run van de 4 Engelse Mijlen – ook sponsor wordt van de business run van de Halve Marathon. De twee business runs heten met ingang van 2018: Craft Business Run (Halve Marathon) en Craft Footwear Run (4 Engelse Mijlen). “Hiermee krijgt Craft een nog sterker gezicht binnen het grootste hardloopevenement van Zwolle en omstreken”, stelt Adri Zwarthoff (CEO Craft Benelux), die aangeeft dat Craft ook in de running-markt de komende jaren invulling wil geven aan haar ambitie. “De komende editie staat in het teken van de eerste Craft Footwear-modellen.”

Wavin sponsort verder de wateruitgifteposten langs het parcours. Daarnaast ondersteunt Wavin tijdens de Scania Zwolse Halve Marathon ook PEC Zwolle United, waardoor vijftig kansarme kinderen in staat worden gesteld om deel te nemen aan de Wavin 4 Engelse Mijlen. “Voor ons is de verbondenheid met de stad Zwolle heel belangrijk”, vertelt Maarten Roef (CEO Wavin). “En als wereldmarktleider in kunststof leidingsystemen zijn wij natuurlijk een water gerelateerd bedrijf, dus vandoor ook dat wij de wateruitgifteposten sponsoren. Wavin is op elk niveau toegewijd aan gezondheid en duurzaamheid.”

De achttiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon wordt op zaterdag 9 juni 2018 gehouden. Ook in 2018 zal het evenement weer een feest zijn om te lopen en om naar te kijken. De inschrijving start op zondag 25 februari 2018 om 12.00 uur, voor zowel de Scania Zwolse Halve Marathon als de Wavin 4 Engelse Mijlen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button