Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Cibap wederom beste creatieve vakschool

Zwolle – Het Cibap is wederom de beste creatieve vakschool van Nederland. Dit blijkt uit de Keuzegids mbo 2018 die vandaag verschijnt. Alle opleidingen van het Cibap ontvangen het predicaat topopleiding. De Zwolse mbo die opleidt voor een baan in de Creatieve industrie staat al jaren in de top vijf.

Het Cibap scoort uitzonderlijk hoog als het gaat om de opleiding Creatief Vakman (niveau 4). “Als je meubels wilt ontwerpen en maken, dan zit je het beste bij het Cibap”, aldus de Keuzegids. Ook Grafisch ontwerper en Filmmaker/fotograaf (niveau 3) staan helemaal bovenaan. De studenten zijn zeer tevreden over hun docenten, de lessen en de goede stageadressen.

Ook de andere opleidingen als Mediavormgever, Restauratie- decoratieschilder, Ruimtelijk Vormgever en Visueel deSigner scoren goed tot zeer goed en worden door de Keuzegids als topopleiding gekwalificeerd.

De Keuzegids is de enige onafhankelijke gids die de kwaliteit van opleidingen kritisch beoordeelt en vergelijkt. Iedereen die een vervolgopleiding kiest of bij die keuze helpt, vindt in de Keuzegids een deskundige en prettige hulp. Meer informatie op www.keuzegids.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button