EconomieNieuws uit Zwolle

CarNext.com breidt delivery store Zwolle uit

Zwolle – Wegens grote vraag naar jonge, kwalitatieve occasions in de regio verdubbelt CarNext.com het autoaanbod van haar delivery store aan het Molenland. De capaciteit is uitgebreid met 950 m². Om deze uitbreiding mogelijk te maken, is het pand voorzien van een nieuw parkeerdek.

CarNext.com kiest er bewust voor om het auto-aanbod in Zwolle verder uit te breiden, vanwege haar centrale locatie in het noordoosten van Nederland. Als gevolg hiervan is de vestiging in Hengelo eind vorig jaar gesloten. Het voltallige personeel uit Hengelo is aan de slag op de grotere vestiging in Zwolle.

Ferry Weijers, Remarketing & Rental Director LeasePlan Nederland: “Door over te gaan naar één, veel ruimere en meer centraal gelegen vestiging kunnen we onze logistieke processen veel efficiënter organiseren en onze klanten nog beter bedienen. We hebben in Zwolle een rijker aanbod aan occasions.

De CarNext.com delivery store in Zwolle heeft een wisselend aanbod van drie tot vier jaar oude occasions, die geselecteerd zijn uit de ex-leaseauto’s van het moederbedrijf LeasePlan. Consumenten die op zoek zijn naar een jonge occasion en een auto hebben gevonden tussen het online aanbod, kunnen de auto in de delivery store bewonderen en een testrit maken.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button