112 nieuwsNieuws uit ZwolleSpooldeVoorpaginaWestenholte

Bijna dertig extra ‘hulpagenten’ voor Westenholte en Spoolde

Zwolle – Zwolle – De politie in Zwolle heeft er sinds woensdag extra hulp bij. Zevenentwintig kinderen uit Westenholte en Spoolde kwamen bijeen in Hedon voor hun diploma-uitreiking. De kinderen kregen uit handen van inspecteur van politie Ronald Bakker en wethouder Michiel van Willigen, het diploma uitgereikt. De wethouder verving de burgemeester,de allerhoogste politiebaas van Zwolle.

Politiekid

Tijdens de opleiding tot ‘agent’ maakten de kinderen kennis met het werk van de politie. Zo werd er gewerkt aan mentale en fysieke weerbaarheid, conditietraining en het samenwerken in een team. Politiekids is een landelijke project dat gebruik maakt van verschillende samenwerkingspartners. In Zwolle werken de politie, de gemeente en Travers Welzijn samen om dit project tot een succes te maken.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button