Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

BIEB, de gouden leestips glossy nu gratis verkrijgbaar bij de Bibliotheek

Een bijzonder leuk magazine met allerlei (voor)leestips, kinder- en jeugd boeken die makkelijk te lezen zijn en een echte top 5 van voorlees apps. Dat is de 3e editie van BIEB, de glossy van de Bibliotheek die je vanaf nu gratis kunt ophalen bij één van de Bibliotheek vestigingen in Zwolle. Ook kan het online gelezen worden.   Afgelopen maandag is de glossy al verspreid op diverse basisscholen in Zwolle.

Van lezen wordt je slimmer

Kinderen presteren beter op school als ze regelmatig een boek lezen en vanaf jonge leeftijd worden voorgelezen. De Bibliotheek wil ouders daarbij graag helpen. Met de inhoud van BIEB, de gouden leestips glossy, neemt de Bibliotheek ouders mee in de wereld van het (voor)lezen met tips en trucs en natuurlijk de leukste boeken – zowel op papier als digitaal.

In deze uitgave staat onder meer een interview met schrijver Ronald Giphart, feiten en fabels over dyslexie en informatie over gamification: Wat is het en hoe kunnen game- principes kinderen motiveren om meer te lezen? Een expert vertelt alles over mediaopvoeding en natuurlijk geeft de Bibliotheek veel tips, onder meer over ‘apps voor ukkies’ en over het vinden van een geschikt jeugdboek.

Kinderen tot 18 jaar gratis lid

Voor ouders / verzorgers die lid willen worden geeft de Bibliotheek Zwolle in de periode van 15 september tot 1 november a.s. 10 euro korting op een jaarabonnement. In BIEB staat de kortingsbon.

Uiteraard kunnen kinderen tot 18 jaar gratis lid worden.

 

BIEB online lezen

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button