Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & WelzijnZwolle-Zuid

Betere speelplek gevraagd in Ware-buurt Zwolle-Zuid

Zwolle – Kim Davidse heeft op het platform MijnWijk voor participatie van burgers in Zwolle een oproep geplaatst om te gaan werken aan een betere speelplek in de Ware-buurt in Zwolle-Zuid. Er zijn veel buurtbewoners die last hebben van de speeltuin in de Ware buurt. Niet omdat er kinderen spelen maar omdat ze op het houten huisje gaan zitten en dan de woonkamers in kijken. De kinderen hebben ook behoefte aan andere toestellen. Ze spelen nu vaak op de doorgaande straat waar auto’s ontzettend hard rijden.

Op het voetbalveld wat verderop ligt poepen heel veel ganzen en honden. Dus dat is geen handige plek helaas. De inwoners van deze buurt zouden graag een andere speeltuin willen met bijvoorbeeld schommels, of duikelstokken. En de prikbosjes die er om heen staan zouden ook vervangen kunnen worden zodat het spelen met een bal goed kan daar. De ballen gaan nu lek door de bosjes.

Op de website van MijnWijk is er de mogelijkheid om in te tekenen op dit initiatief en er zo voor te zorgen dat dit wordt gerealiseerd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button