KabelkrantNieuws uit ZwolleOekraïneZorg & Welzijn

Benefiet kunstveiling voor GIRO 555 Oekraïne

Kunstenaars uit Zwolle en omgeving stellen hun werk beschikbaar om geld op te halen voor de mensen in Oekraïne

Zwolle – Op zondag 20 maart slaan Zwolse kunstenaars de handen ineen tijdens de benefietveiling voor GIRO 555 Oekraïne in Stadkamer Centrum. Vanaf 13:00 uur kunnen geïnteresseerde kopers de beschikbare werken bekijken. Om 14:30 uur start de veiling onder leiding van Johan Post en Laurens van Laar, de directie van The Great Escape, zij worden geassisteerd door vrijwilligers. Gedurende de hele middag komen verschillende Zwolse musici gratis optreden.

100% Van de opbrengst gaat naar GIRO 555

De betrokken kunstenaars stellen hun werk volledig kosteloos ter beschikking en 100% van de winst gaat naar Giro 555 Oekraïne. Tijdens de voorbezichtiging van de kunstwerken kunnen bezoekers onder leiding van Ton Langerwerf van Belangenvereniging Zwolse Kunstenaars meewerken
aan een gezamenlijk schilderij. Het materiaal voor dit schilderij is beschikbaar gesteld door Busch & Van Der Worp. Dit stuk, ‘Community Art’, zal als laatste geveild worden.

Kunstenaars kunnen nog steeds werk aanleveren 

Ben je een kunstenaar en wil je bijdragen aan deze benefietveiling? Dan kun je nog steeds je werk aanleveren. Stuur hiervoor een foto van het kunstwerk, de titel, het jaar van ontstaan, de gebruikte techniek en de bodemprijs naar pimtrooster@gmail.comVervolgens kun je het opgegeven kunstwerk inleveren op zaterdag 19 maart, tussen 15:00 uur en 17:00 uur op de begane grond van Stadkamer Centrum. Heb je hier nog vragen over, mail dan naar bovenstaand e-mailadres.

De benefietveiling is een samenwerking tussen Zwolse beeldend kunstenaars en Stadkamer. Met deze actie wordt gezamenlijk opgetrokken met benefietacties van Margi Geerlinks in Rotterdam en Rob Voerman in Arnhem.

Gerelateerde artikelen

Back to top button