KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Beeldende kunst wedstrijd Kunstfestival Hattem

HATTEM Maak een beeldende kunst impressie van Korenmolen de Fortuin in Hattem en doe mee aan de wedstrijd. Welke beeldende kunstvorm je ook beoefend iedereen kan mee doen!

Hoe wil jij het festivalpubliek Molen de Fortuin laten beleven? Kom in april de Molen bestuderen en geef deze op je eigen manier weer. De Molen mag in elke beeldende vorm en de daarbij behorende technieken weer gegeven worden. Op de zaterdagmiddagen voorafgaand aan het kunstfestival kan er op straat en rondom de Molenbelt gewerkt worden en de Molen bestudeert worden om hem zo goed mogelijk op je eigen manier weer te geven.

Schilderen, tekenen, fotografie, werken met papier of drukvormen, maar ook met keramiek, gips of steen, alles is mogelijk. De jury (bestaande uit kunstkenners en een molenaar) let vooral op vrije expressie en creativiteit. Er zijn twee leeftijdscategorieën in deze wedstrijd namelijk: categorie A van 0 tot 12 jaar en categorie B van 12 jaar en ouder.

De werken kunnen vrijdag 27 mei worden ingeleverd bij Angelart of zaterdag 28 mei tussen 10.00 – 11.00 uur op de Molenbelt. De kunstwerken worden tijdens het festival vanaf 11.00 uur geëxposeerd in de buitenexpositie bij de Molen en beoordeeld door de jury. Om 16.00 uur zal onder de Molen de prijsuitreiking plaats vinden. Doe mee en laat je creativiteit de vrije loop.

Gerelateerde artikelen

Back to top button