Business UpdateLifestyleNieuws uit ZwolleProgramma'sVoorpagina

Barista Café nieuwe koffie hotspot in de Diezerstraat Zwolle

Zwolle- Sinds deze week kun je óók in Zwolle genieten van huisgemaakte taarten, broodjes en natuurlijk de overheerlijke koffies van Barista Café. Aan de Diezerstraat 109, is afgelopen maandag de 15e Nederlandse vestiging geopend.

 

Barista Café heeft voor ieder wat wils. Je kunt er uitgebreid koffiedrinken met wat lekkers, zoals een Carrotcake met zoete roomkaastopping of een Chocolate Mud Pie. Uiteraard kun je er ook lunchen. “Wij serveren onder andere verse broodjes, salades en small bites zoals gevulde courgette”, vertelt Jeroen van Berlo, bedrijfsleider bij Barista Café Zwolle.

De eerste dagen zijn goed verlopen met een goede opkomst en enthousiast publiek. “Het had geen beter begin kunnen zijn”, aldus Van Berlo. Ook de reacties van bezoekers zijn lovend “Absoluut een aanrader. Heerlijke broodjes en verfrissende smoothies. En daarnaast een mooi, gezellig en warm interieur”, laat een enthousiaste gast weten.

Het doel was om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samen komen. Hieruit ontstond Barista Café. “We zijn tegenwoordig vaak gehaast en hebben weinig tijd voor onszelf en voor elkaar. Wij vinden het belangrijk dat je aandacht aan elkaar besteedt. Daarom bij ons: een verwenmomentje onder het genot van een lekkere kop koffie, die iedereen verdient”, aldus Van Berlo.

Met een schitterend pand en de mogelijkheid om buiten te zitten kun je hier terecht met vrienden, familie en collega’s. Van Berlo laat tot slot weten; “Omringd door winkels en kantoren is Barista Café Zwolle een fantastische plek om te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, kop koffie, high-tea (óók speciale kinder High-Tea) of een borrel met hapjes”. En voor wie ook eens in de huid wil kruipen van barista; tijdens een ‘koffieworkshop’ kun je alles te weten komen over het proces van koffiebes tot perfecte espresso. “Onze barista staat voor je klaar”!

Gerelateerde artikelen

Back to top button