Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Alle eindexamenleerlingen geslaagd op het Centre for Sports

Zwolle – Vol trots is het team van het Centre for Sports and Education: een slagingspertage van 100% voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs. In totaal zijn 108 leerlingen geslaagd op de niveaus vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-tl, havo en vwo.

Bijzonder knap, noemt Paul van den Bergh het, teamleider van het CSE. “Leerlingen die zo’n prestatie leveren in de schoolbanken, maar ook nog bij de top zitten van hun sport, dat is ongekend.”

Op het CSE haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken, op het veld, in de rijbaan of in de zaal is. Door goed onderwijs, sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen over bijvoorbeeld voeding, kracht en mentale aspecten word je van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter. Daarmee is het CSE uniek in Nederland.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button