Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Afgesloten wegen centrum Zwolle vanwege Koningsnacht en Koningsdag

Op 26 en 27 april zijn er in Zwolle in verband met Koningsnacht en Koningsdag diverse festiviteiten. Ook tijdens Koningsnacht is er in de Zwolse binnenstad van alles te doen. Deze activiteiten en het groot aantal verwachte bezoekers hebben gevolgen voor het verkeer.

Koningsnacht van 18.00 uur tot 00.30 uur afgesloten:

Koningsdag van 12.00 uur tot 00.30 uur afgesloten:

Koningsdag afgesloten voor autoverkeer i.v.m. Kingdance:

De route naar de dance-event locatie Scania-terrein op Grote Voort wordt met bebording aangegeven o.a. op de Blaloweg. De Kamperweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers kunnen nog wel over de Kamperweg rijden. Het Kamperpad, het fietspad tussen Blaloweg en Kamperweg, is afgesloten. De fietsbrug Blalobrug blijft toegankelijk.

Willemskade

Vanwege de reconstructiewerkzaamheden Willemskade van 18 april t/m augustus 2017 wordt het verkeer met bestemming binnenstad omgeleid via de Westenholterallee – Blaloweg. Verkeer met bestemming Assendorp/Pierik wordt bewegwijzerd via IJsselallee – Ittersumallee – Marsweg. Zie voor meer informatie www.zwolle.nl/willemskade.

Opbouw bevrijdingsfestival; verkeershinder

Tijdens de op- en afbouw van het Bevrijdingsfestival, van woensdag 26 april tot en met woensdag 10 mei, moet het verkeer in de omgeving van Park De Wezenlanden rekening houden met hinder.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button