Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Onderhoudswerkzaamheden Haersterveerweg, Oude Meppelerweg en Zwartewaterallee

In opdracht van de gemeente Zwolle worden van 29 oktober tot en met zaterdag 1 november wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de Haersterveerweg en Oude Meppelerweg. Daarnaast wordt er in de nachten van 29 op 30 oktober en 31 oktober op 1 november gewerkt aan de Zwartewaterallee.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Schagen Infra BV. De duur van de werkzaamheden is onder voorbehoud. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Werkzaamheden Haersterveerweg en Oude Meppelerweg

De Haersterveerweg is volledig afgesloten voor het verkeer van woensdag 29 oktober 07.00 uur tot en met zaterdag 1 november 06.00 uur. De onderhoudswerkzaamheden aan de Haersterveerweg vinden plaats tussen de Brinkhoekweg en de Oude Meppelerweg.
De Oude Meppelerweg is afgesloten van woensdag 29 oktober tot en met zaterdag 1 november, telkens vanaf 19.00 uur tot en met 06.00 uur. De werkzaamheden aan de Oude Meppelerweg vinden plaats vanaf café De Vrolijkheid tot en met de kruising Rechterland/Oude Meppelerweg. De kruising zelf is ook afgesloten tijdens de werkzaamheden.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • het frezen van de bestaande asfaltlaag,
  • het opbreken van klinkerverharding en vervangen door asfalt aan de Haersterveerweg, ter hoogte van de reclamemast,
  • het aanbrengen van detectielussen bij de kruising Rechterland/Oude Meppelerweg,
  • het opnieuw asfalteren van de rijbaan,
  • het aanbrengen van nieuwe wegmarkering.

 

Bereikbaarheid Haersterveerweg en Oude Meppelerweg

Het verkeer wordt omgeleid via de Erasmuslaan, Abelenlaan, Boerendanserdijk en de Ceintuurbaan. De manege aan de Haersterveerweg, de Brinkhoekweg en overige bedrijven/verenigingen aan de Haersterveerweg blijven bereikbaar via de Bergkloosterweg. Uitspanning De Vrolijkheid blijft bereikbaar vanaf de Ceintuurbaan.

Werkzaamheden en bereikbaarheid Zwartewaterallee

De werkzaamheden aan Zwartewaterallee vinden beide keren plaats van 19.00 uur tot 06.00 uur vanaf de Rijnlaan richting A28 tot aan de oprit A28 richting Amersfoort. De werkzaamheden aan Zwartewaterallee vinden beide keren plaats van 19.00 uur tot 06.00 uur vanaf de Rijnlaan richting A28 tot aan de oprit A28 richting Amersfoort. De werkzaamheden bestaan uit het frezen van het bestaande asfalt, het opnieuw asfalteren van de rijbaan en het aanbrengen van wegmarkering. De omleidingsroute loopt via de Rijnlaan, Hogenkampsweg en Meppelerstraatweg naar de Ceintuurbaan/A28.

Gerelateerde artikelen

Back to top button