EconomieKabelkrantNieuws uit Zwolle

10 jaar Lumen Hotel Zwolle

 

Zwolle – Het is 10 jaar geleden dat Hotel Lumen de eerste gasten ontving. In de afgelopen 10 jaar is er van alles gebeurd. Hoogtepunten en mindere momenten. Chris Lindeboom, directeur van het hotel, vertelt over de samenwerking met PEC Zwolle. “We zitten naast het stadion, veel mensen van PEC Zwolle overnachten hier. De afgelopen tijd was dat natuurlijk wel een beetje anders, door corona gingen de wedstrijden niet door.”

Niet alleen PEC Zwolle had baat bij het hotel, maar ook het Isala personeel en daklozen. “Je moet kansen benutten, we wilden graag wat betekenen voor anderen. Het IC personeel van Isala was welkom om gratis in het hotel te verblijven. Net als de daklozen. De daklozenopvang was niet coronaproof ingericht. In het hotel konden zij prima verblijven. De overtollige voorraden werden weggegeven aan goede doelen. We hadden bijvoorbeeld onwijs veel frisdrank over.”

De toekomst

Of het hotel nog 10 jaar blijft bestaan? Daar heeft Chris een duidelijk antwoord op. “Ja, nog wel meer. Je bouwt geen hotel met het idee dat je een aantal jaren blijft bestaan. Op naar nog veel mooie jaren.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button