Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Het Langhuis is heropent met expositie Totem van Anne Forest

Zondag 11 januari vond de heropening van Het Langhuis plaats aan Goudsteeg in Zwolle door Jeroen van Doornik, nachtburgemeester van Zwolle. Het Langhuis is een expositie en een werkruimte voor hedendaagse beeldende kunst.

De gemeente Zwolle zal vanaf dit jaar geen subsidie meer verlenen aan Het Langhuis en de betrokken vrijwilligers besloten daarom om te proberen op eigen benen te gaan staan. De werken van Anne Forest staan de komende maand centraal bij Het Langhuis.

Totem van Anne Forest

Het Langhuis presenteert van 11 januari t/m 20 februari 2015 de expositie Totem van Anne Forest. Anne Forest is een aanstormend kunsttalent en werd tweemaal genomineerd voor de prestigieuze Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst. Het Langhuis is trots dat ze in 2015 met een expositie van het werk van Anne Forest eennieuwe periode inluiden van Het Langhuis. Een periode waarin zij in geprivatiseerde vorm en met nieuw elan een podium en werkruimte bieden aan talentvolle kunstenaars uit heel Nederland. Met extra aandacht voor jong talent uit Zwolle.

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button