Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Lange rij met tieners voor 10-jarige YouTuber Bibi

Foto's © Peter Denekamp

Zwolle – Een lange rij met tieners zaterdagochtend voor boekhandel Waanders in de Broeren in het centrum van Zwolle. Ze komen speciaal voor Bibi, die in de winkel haar boek DIY met Bibi  signeert.

De tieners zijn fan en kennen de 10-jarige Bibi van YouTube. Bibi woont in Zwolle en maakt DIY-video’s over mode, knutselen en bakken. Daarmee heeft ze in korte tijd al meer dan 385.000 volgers verzameld op haar kanaal. Ze sleepte er in 2017 zelfs de VEED Award voor beste nieuwe YouTubers mee in de wacht, de hoogste publieksprijs in Nederland voor YouTubers.

(tekst gaat verder onder de foto’s)

YouTuber Bibi bij Waanders in de Broeren – Foto © Peter Denekamp

Bibi heeft nu ook een boek uitgebracht met ’50 megavette ideeën van de bekendste DIY YouTuber van Nederland’, zoals staat omschreven op de achterzijde. De fans mochten vandaag in de winkel met haar op de foto en ze signeerde de boeken die werden verkocht.

De eerste tieners stonden al om kwart over acht ’s ochtends te wachten voor de boekhandel. Bibi is daarom maar een half uurtje eerder begonnen.  Eén lange lijn van fans vormde zich vanaf het Broerenkerkplein tot diep in de winkel. Het was dus wel even wachten voordat ze hun idool konden ontmoeten.

Na Zwolle reisde Bibi door naar Amersfoort. Later in de middag werd ook nog Den Haag aangedaan.

 

Bibi op Facebook

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button