Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Kunst in de Kijker’ met kunstenaar Martin Graveth #14

Presentatie: Mariekus

Zwolle – In deze veertiende aflevering van “Kunst in de Kijker” maakt verslaggeefster Mariekus kennis met kunstenaar Martin Graveth. Ze ging naar zijn atelier om hem daar te ontmoeten. Martin vertelt Mariekus over zijn leven als kunstenaar.

Mariekus: “Martin heeft sinds 1969 ruim 150 werken geproduceerd, die hij op diverse exposities heeft tentoongesteld. Zijn kunst is surrealistisch te noemen, het zijn uitingen van eeuwig nieuwsgierige dromen.”

Het programma ‘Kunst in de Kijker’ wordt iedere twee weken uitgezonden op RTV Focus Zwolle. Presentatrice Marieke Hiemstra laat u in iedere aflevering op verrassende wijze kennis maken met een bijzondere kunstenaar uit Zwolle. Een lach, een traan, een goed verhaal, het pad van de kunstenaar!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button