HardlopenKabelkrantNieuws uit ZwolleSport

KRC Van Elderen nieuwe hoofdsponsor Stadshagenrun

Zwolle – KRC Van Elderen accountants | belasingadviseurs is de komende drie jaar de nieuwe hoofdsponsor van de Stadshagenrun. Daarom heet de Zwolse hardloopwedstrijd vanaf nu officieel KRC Van Elderen Stadshagenrun. De eerste editie is op 21 oktober 2023. Op die dag kunnen hardlopers kiezen tussen de 10 of 5 kilometer. Voor kinderen is er een kidsrun.

KRC Van Elderen heeft vestigingen in Zwolle, Wezep, Ommen, Apeldoorn en een nevenvestiging in Amsterdam. Ze zijn dus bekend in Regio Zwolle. Rob Kroeze, vestigingsleider van Wezep, geeft aan: ‘Wij zijn erg verheugd om de komende drie edities hoofdsponsor van de Stadshagenrun te zijn. Als werkgever willen wij een gezonde levensstijl voor onze medewerkers promoten. Dat doen wij op verschillende manieren en één daarvan
is het stimuleren van meer beweging. In dat kader past het verbinden van onze naam aan de Stadshagenrun hier prima bij. Uiteraard loop ik zelf ook mee.’

Naamsbekendheid

Daarnaast is het een mooie gelegenheid om onze naamsbekendheid in Zwolle te vergroten bij potentiële klanten, maar zeker ook bij potentiële werknemers. Er is plek voor nieuwe collega’s’, zegt Kroeze. Ook de organisatie van de Stadshagenrun is blij de nieuwe hoofdsponsor. ‘We zijn erg trots dat een ambitieus, sportief en solide bedrijf als KRC Van Elderen komende jaren haar naam aan ons evenement wil binden. Daarom kunnen we ook na de editie van dit jaar verder bouwen aan de groei en naamsbekendheid van de Stadshagenrun’, zegt Bülent Cobanoglu, een van de organisatoren van de Stadshagenrun.

Terug van weggeweest

Het is voor het eerst sinds 2019 dat de Stadshagenrun weer georganiseerd wordt. Door onder meer corona en een vrijwilligerstekort ging het evenement de afgelopen jaren niet door. Atletiekvereniging av PEC 1910 wilde de Stadshagenrun graag nieuw leven inblazen en heeft daarom de organisatie overgenomen van Stichting Loopsport Zwolle.

Inmiddels hebben zich al ruim 650 deelnemers ingeschreven voor het hardloopevenement in de Zwolse wijk Stadshagen. De inschrijving voor de KRC Van Elderen Stadshagenrun is tot en met vrijdag 13 oktober geopend.

Aanmelden kan via www.stadshagenrun.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button