KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Kaartverkoop Cyrano gevierd in Odeon

Zwolle – Op woensdag 8 november heeft het Zwols Muziektheater met een feestelijke avond de aftrap van de kaartverkoop van Cyrano gevierd. Er was een prachtige taart, Franse hapjes en gezellige Franse muziek. Het
Zwols Muziektheater is de eerste amateurvereniging in Nederland die de rechten van de productie van Cyrano gekregen heeft en daar zijn zij natuurlijk super trots op.

Zij zullen deze voorstelling spelen op 5,6 & 7 april 2024 in Schouwburg Odeon in Zwolle. De cast zal iedereen meenemen door de bruisende straten van Parijs in de 17e eeuw. De hoofdrollen zullen worden vertolkt door Freek van der Heide (Cyrano), Gerjan Hanekamp (Christian) & Annelie Franken (Roxane). Liefde, humor en een lange neus… u zult het allemaal voorbij zien komen.

Het Zwols Muziektheater is dé musicalvereniging van Zwolle voor jong en oud. Onder leiding van regisseur Timothy Kok, choreograaf Mieke Wiltink en muzikaal leider Mip van der Heide voeren ze elk jaar een musical op.

Kaartjes voor Cyrano zijn vanaf nu te koop via de website van de Zwolse Theaters. Reserveer uw tickets snel, want deze bijzondere productie wilt u niet missen! www.zwolsetheaters.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button