Kunst & CultuurOnderwijs & Wetenschap

DIFF Dance Centre biedt swingende dansles aan op basisscholen

HOLTENBROEK/AA-LANDEN – De komende twee weken krijgen leerlingen van een aantal basisscholen in Holtenbroek en Aa-landen wel een heel swingende gymles.

Leerlingen uit groep 7 en 8 krijgen namelijk een dansles van DIFF Dance Centre. Deze lessen worden aangeboden door een samenwerking tussen SportService Zwolle en de dansschool. De leerlingen maken op een speelse manier kennis met de basispassen van de cha cha cha en leren stoere hiphopmoves.

DIFF Dance Centre biedt de lessen aan omdat zij kinderen al op jonge leeftijd kennis wil laten maken met de dansstijlen stijldansen en hiphop. De dansstijlen worden door programma’s zoals ‘So you think you can dance’ en ‘Everybody dance now’ steeds populairder.

Ook dansen na schooltijd

Hebben de leerlingen na de dansles op school de smaak te pakken gekregen? Dan kunnen zij drie naschoolse lessen volgen op donderdag 26 maart, 2 april en 9 april van 15.45 tot 16.30 uur. Tijdens deze lessen leren de kinderen nog meer danspassen en wordt er toegewerkt naar een spetterende afdansvoorstelling die op donderdagavond 9 april van 17.00 tot 18.00 uur plaatsvindt. Ouders, familieleden en vrienden zijn dan van harte welkom om te komen kijken en de leerlingen aan te moedigen.

Kinderen die geen dansles op school hebben gehad maar het wel leuk vinden om mee te doen aan de naschoolse lessen, zijn ook van harte welkom. Opgeven voor de naschoolse lessen kan via www.stadskids.nl.

 

Stadskids

Gerelateerde artikelen

Back to top button