KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Berkum-selectie rond met terugkeer Serge Nap

Zwolle – Met de onlangs overeengekomen terugkeer van Serge Nap (24) heeft vierdedivisionist VV Berkum de hoofdselectie voor het nieuwe seizoen 2024-2025 rond. Serge speelde eerder al enkele seizoenen bij Berkum, voordat hij twee jaar geleden vertrok naar plaatsgenoot SVI, waarmee hij in de oostelijke 1e en 2e Klasse uitkwam.

“Ik nu wil weer een stapje hogerop zetten en de sportieve prikkel terugkrijgen. Ik heb bovendien eerder met veel plezier bij Berkum gevoetbald en ik ken daar nog veel jongens. Dat maakt het extra leuk,” vindt hij.

Serge Nap is een technisch begaafde, linksbenige speler met een goede passeerbeweging, die aanvallend maar ook op het middenveld goed tot zijn recht komt. Indien nodig kan hij zelfs in de defensie uit de voeten. Bij Berkum was hij twee jaar geleden kampioen met het tweede elftal én landskampioen in de Reserve Hoofdklassen. Hij zou daarna bij de hoofdselectie komen, maar koos toen voor een overgang naar SVI, waar hij eerder al had gespeeld. In het dagelijks leven is Serge student psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij nu zijn tweede studiejaar ingaat, en hij woont in Zwolle.

Serge Nap is de zesde ‘nieuweling’ in de eerste selectie van Berkum voor de komende jaargang. Eerder werd al bekend dat middenvelder en aanvaller Jeroah Balubun en spits Jeroen Kamphuis overkomen van VV Hoogeveen. Verder maakt aanvaller Randy Vink de overstap van SV Nieuwleusen, terwijl uit de eigen Berkum-gelederen de verdedigers Daan van der Veer en Mart Stokkers doorstromen naar de hoofdselectie.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren