Nieuws uit ZwolleOndernemend nieuwsVan onze partners

5 innovatieve producten die in 2020 worden gelanceerd

Zwolle – Innovaties maken het leven beter. Daarom is het altijd interessant om te bekijken wat er allemaal voor nieuwe producten op de markt komen. Zo kan je snel zien op welke vlakken je het leven nog leuker en aangenamer kan maken. De volgende producten zullen in ieder geval een belangrijke rol spelen. Ze vallen ook onder de beste producten getest. Je kunt er dus ook direct van profiteren.

1 Een nog beter gebit

Op het gebied van tandenpoetsen lijken de innovaties maar niet op te houden. Zo is de nieuwste tandenborstel van Oral B al genomineerd voor het meest innovatieve product van 2020. Zo kan je optimaal bij elk hoekje en randje van elke tand. De kunstmatige intelligentie in de borstel helpt bovendien bij het kiezen van het juiste poetsprogramma van 2 minuten. BesteTester.nl geeft een goed beeld van de kwaliteit van de verschillende tandenborstels. Zo weet je wat je mag verwachten.

2 Beter voor de huid zorgen

Een ander product dat in 2020 op de markt komt is Opte. Dit is een apparaat dat huidverzorging nog een stap verder gaat brengen. Met dank aan vergevorderde sensors is het mogelijk om het pigment tot het diepst in de huid te herkennen. Waarmee dus te zorgen is dat het verzorgen van de huid per porie optimaal mogelijk is. Bovendien kan dit apparaat het inbrengen van verzorgingsproducten tot een biljoenste van een liter nauwkeurig doen.

3 Geen haar meer overeind

Gillette is de ontwikkelaar als het gaat om innovaties in scheertechniek. Dat blijkt ook dit jaar weer. Het komt namelijk met een verwarmd scheermes met vijf bladen op de markt. Daarmee kan je dus met zekerheid alle haren van je baard wegscheren. Het mes hoeft niet lang voorverwarmd te worden. Je pakt het op en binnen een seconde is het op de juiste temperatuur om te zorgen dat je optimaal aan de slag kunt. Scheren kost zo veel minder tijd.

4 Nog meer geurmanagement

Werken met geuren is het gebied waar veel ontwikkelaars zich op dit moment op begeven. Vorig jaar werd bijvoorbeeld al Airia geïntroduceerd. Dat systeem is nu nog verder ontwikkeld. Daar is bijvoorbeeld een beter werkende app aan toegevoegd. Dit maakt het mogelijk om overal in huis de geur te verspreiden die je wenst te verspreiden. Het is vooral zo dat het systeem nog beter aan te sturen is dan voorheen. Dit past geheel in de digitale ontwikkeling die zich op dit moment voltrekt.

5 Televisiekijken verder uitgewerkt

Op het gebied van televisiekijken zal ook weer van alles gebeuren dit jaar. Zo komen er nieuwe digitale producten op de markt die de moeite waard zijn. Dit is echter niet het enige. Ook het type televisie verandert. Zo komt dit jaar een televisie ter grootte van een voetbaldoel op de markt. Zo maak je van je huiskamer daadwerkelijke een bioscoop, maar dan in de hoogste kwaliteit. Geen gedoe met beamers, gewoon rechtstreeks op het scherm kijken. Dat maakt het pas echt mogelijk om optimaal te genieten van films.

Gerelateerde artikelen

Back to top button