Nieuws uit Zwolle

Weekendafsluitingen A32 voor onderhoud tussen Meppel en knooppunt Lankhorst

A32 in de richting van Zwolle tussen Meppel en knooppunt Lankhorst van 9 tot 10 juli en van 16 tot 17 juli 2021 afgesloten.

Zwolle / Meppel – Rijkswaterstaat gaat bezig met de snelweg A32. De werkzaamheden zorgen ervoor dat de snelweg in de richting van Zwolle tussen Meppel en knooppunt Lankhorst van 9 tot 10 juli en van 16 tot 17 juli 2021 afgesloten.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van voegovergangen, het maaien van de berm, herstellen van schades aan het asfalt, de verlichting, de vangrail en het opnieuw aanbrengen van de markering.

Afsluiting van Meppel naar knooppunt Lankhorst

Van vrijdag 9 juli 20.00 uur tot zaterdag 10 juli 23.00 uur en van vrijdag 16 juli 20.00 uur tot zaterdag 17 juli 23.00 uur is de A32 in de richting van Zwolle tussen Meppel en knooppunt Lankhorst afgesloten. Dit geldt tevens voor de volgende op- en afritten:

  • oprit Meppel (2)
  • af- en oprit Meppel-Zuid (1)
  • de verbindingsweg in de richting van Hoogeveen

Vooruitblik

In de komende maanden volgen nog een aantal weekenden met afsluitingen in verband met onderhoud aan de A32 tussen knooppunt Lankhorst en Meppel op het weggedeelte tussen Steenwijk en Havelte. Hierover volgt later meer informatie. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button