Nieuws uit ZwolleUit agendaVoorpagina

Vakantie Tip #2: Met het pontje naar Hattem stad en watermolen

Kosten € 3,- voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Zwolle – Heb je een beetje zeebenen? Ja? Dat is mooi! Want we gaan vandaag de oversteek maken naar het verre Hattem. Met de fiets op de veerpont ’t Kleine Veer, volle kracht vooruit, over de IJssel. Magisch over het grote water, en misschien mag je nog wel even bij de schipper kijken.
tekst gaat verder onder de foto

’t Kleine Veer.

Hattem

Aan de overkant fiets je tussen het gras, de bloemen en de vlinders naar het dorpje Hattem. En daar ga je natuurlijk even kijken bij de Dijkpoort. Want daarnaast zit een prachtige etalage van een bonbonwinkel. Fiets ook even door naar het Marktplein bij de kerk om bij de pomp te kijken.
tekst gaat verder onder de foto

Het Marktplein met de waterpomp

Molecaten

Heb je naast zeebenen ook goeie fietsbenen, fiets dan door naar Landgoed Molecaten en bekijk er de prachtige watermolen. Nog niet uitgeput? Dan is een klein rondje stappen rondom Herberg de Molecaten zeker de moeite waard. Super leuk wandeltochtje voor de kids. Terug ga je natuurlijk weer met het pontje.
tekst gaat verder onder de foto

Veel plezier!


  • De overtocht met het pontje kost € 1,- voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen.
Neem een rugzakje mee met heerlijke croissantjes, kaiserbroodjes of ander lekkers die je ’s ochtends even samen haalt bij de supermarkt. 4 luxe broodjes voor € 1,- bij de supermarkt. Pak melk € 0,80-. En vergeet niet het picknickkleed in te pakken. Succes verzekerd,
RTV Focus geeft jou deze zomer de beste ideeën voor een dagje eropuit met de kinderen. Niet de dure pretparken maar leuke (bijna) gratis uittjes. We proberen voor nog geen 15 euro per week een leuk pakket voor je samen te stellen voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Kijken of het ons lukt?!

Gerelateerde artikelen

Back to top button