Nieuws uit ZwolleVoorpaginaWeer

Sneeuwpret in Zwolle; fijne heuvels om van af te roetsjen

Zwolle – De sneeuwval zorgt voor een hoop winterpret. De straten zijn nagenoeg autovrij. De mensen lopen midden op straat, want op de stoepen is de sneeuw vaak zo hoog dat je er aardig met je schoenen in wegzakt. Voor veel jonge kinderen is dit de eerst kennismaking met de sneeuw. En dus zag je, zodra het licht werd, de eerst sleetjes met kinderen erop. Getrokken door een stoere pappa of mamma. Onderweg naar het park op zoek naar een mooie bult om vanaf te glijden. En die zijn er in Zwolle. Bijvoorbeeld in het Wezenlandenpark, bij het Westerveldse bos en in Zwolle Zuid in het Ittersumerpark. En natuurlijk ook bij de vele dijken die de stad rijk is.

 

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button