112 nieuwsNieuws uit ZwolleStadshagenVoorpagina

Opnieuw tiener opgepakt voor gewapende overval Stadshagen

Zwolle – Maandagochtend is een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar een beroving in Zwolle. Op zondag 8 september werd een meisje beroofd en bedreigd met een vuurwapen. Vorige week dinsdag werd een eerste verdachte aangehouden. Vrijdag werd een tweede jongen opgepakt.

De verdachten zijn drie tieners uit Zwolle. De politie wil omwille van de privacy de leeftijden niet vrijgeven. De drie worden verhoord over hun rol bij de beroving. Het onderzoek van de recherche is nog in volle gang. Er worden daarom ook geen verdere mededelingen over de zaak gedaan door de politie. Wel voegt de woordvoerder er aan toe dat nog meer aanhoudingen in deze zaak niet kunnen worden uitgesloten.

Dat er op zo’n korte termijn verdachten aangehouden konden worden, is onder meer te danken aan het werk van de wijkagenten. De wijkagenten kennen de wijk, de jongeren in de wijk en de problemen in de wijk. Ze horen daardoor veel en dat bleek bij te dragen aan het opsporen van de verdachten. Daarom roepen de wijkagenten ook op om verdachte of onveilige situaties direct bij de politie te melden. Hierdoor krijgen ze een beter beeld van wat er in de wijk leeft.

Wil je contact met de politie of heb je informatie dat het onderzoek naar deze recente incidenten verder vooruit helpt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Back to top button