Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Schrijfster Kinderboekenweekgeschenk Anna Woltz signeert bij Waanders

Zwolle – Anna Woltz, schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk 2019, hield zaterdagochtend een signeersessie in de boekhandel Waanders in de Broeren. Ook vertelde ze over het boek Haaientanden en las ze een stukje voor.

Anna Woltz schrijft al meer dan de helft van haar leven en wint de ene prijs na de andere. Speciaal voor de Kinderboekenweek schreef ze Haaientanden. Het boek gaat over Atlanta van elf, die een waanzinnig plan heeft: ze wil in 24 uur rond het IJsselmeer fietsen. Voor de belangrijkste tocht van haar leven heeft ze twaalf boterhammen nodig, vier bananen, een nachtbeugel en kerstverlichting. Opgeven kan niet, dan gaat alles mis. Ze is pas net begonnen als ze keihard tegen de fiets van Finley knalt. Finley is even oud als Atlanta, Hij is vrolijk, grappig én mysterieus: hij is weggelopen van huis, maar heeft niks meegenomen. In zijn zak zitten alleen twee haaientanden … Heeft Atlanta pech dat ze hem ontmoet, of juist geluk?

Tags
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close