Afbeelding: Zwolse Theaters

Datum

dec 15 2023
Expired!

Zwolse theaters en COC Zwolle houden speciale Queer Night editie rondom het thema Drag

Samen met COC Zwolle maakt Zwolse theaters seksuele- en genderdiversiteit de normaalste zaak van de wereld tijdens Queer Night. Tijdens de speciale editie op vrijdag 15 december zal het thema Drag worden besproken. Naast het panelgesprek is er ook een Drag Queen bingo om de avond feestelijk af te sluiten.

Kun jij zijn wie je bent? Ben jij trots op wie je bent? Tijdens de Queer Nights geven Zwolse theaters en COC Zwolle bezoekers de ruimte om te ontdekken en het gesprek aan te gaan omtrent seksuele- en genderdiversiteit.
De Queer Nights houdt men elke derde vrijdag van de maand in Schouwburg Odeon. Een interactieve avond ook, waarbij iedereen elkaar ontmoet met een vervolgens bijzonder programma. Na afloop is iedereen welkom in Café Foyé waar een DJ de bezoekers tot in de late uurtjes laat genieten van alles wat dansbaar is.

Programma vrijdag 15 december

Deze avond bestaat uit twee delen. Allereerst gaat theatermaker Bart Scholten in gesprek met twee gasten over het thema Drag. De eerste gast is de Zwolse Roelof van der Heide, alias Flanera R. Rolin. Roelof is een drag performer die dag in dag uit met plezier mensen inspireert om zichzelf te worden en te blijven. De tweede gast wordt later bekend gemaakt.
Daarna bereikt de avond een hoogtepunt met de Drag Queen bingo, gepresenteerd door de twee glamoureuze drag queens Diva Shania en Noa Valentina. Het belooft een feestelijke mix van diversiteit en bingo-plezier te worden.

Bestel kaarten

Om de Queer Nights toegankelijk te houden is er een toegangsprijs van slechts € 3,50. Deze tickets zijn 24 uur per dag te bestellen via zwolsetheaters.nl, telefonisch via 038-8450777 of bestel aan de kassa in Café Foyé, geopend op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

The event is finished.

Back to top button