Foto: HESZ

Datum

dec 24 2023
Expired!

Tijd

16:00 - 20:00

Zwolse horeca houdt Kerstival

Traditiegetrouw pakt Zwolle een borrel op de laatste dag voordat het Kerstmis wordt. Met livemuziek in ruim twintig cafés houdt de Zwolse horeca daarom zondag 24 december Kerstival. Van 16.00 tot 20.00 uur kan het publiek elkaar ontmoeten en alvast goede feestdagen wensen.

Meer info is te vinden op de website www.gastvrijzwolle.nl

Na de kerstinkopen kun je bij Kerstival nog even heerlijk genieten van muziek. Het leuke is, dat de muziek rondreist en het publiek kan blijven zitten. Kerstival begint vroeg, zodat iedereen bijtijds thuis is voor kerstavond.

Wat is Kerstival

Met dank aan de Zwolse horeca, die dit elk jaar weer organiseren, staat Kerstival al tientallen jaren garant voor sfeer in de cafés en restaurants van Zwolle. De horeca wordt drukbezocht; ontmoeten en bijkletsen staan bovenaan het favorietenlijstje. Lekker swingen of genieten van een goed stukje muziek horen daar natuurlijk bij!

Organisator

Kerstival is een evenement van Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ), waarbij om en nabij de zestig horecaondernemers zijn aangesloten. Er zijn cafés en restaurants die zelf een band of artiest programmeren en er zijn ook samenwerkende horecabedrijven die met drie, vier of vijf locaties een aantal bands boeken die rouleren langs de gelegenheden.

Deelnemende horeca

Hier moet je zijn tijdens Kerstival! De Tagrijn, ’t Proeflokaal, Eetcafé de Kleine, ’t Swolsch Café, Muziek- en eetcafé Woodies, Hessel’s Café, The Referee, The Dublin House, Café de Pul, Het Refter, Het Beugeltje, Lekker Zwols, Café de Gezelligheid, De Belgische Keizer, ’t Kroegje, In Den Hoofdwacht, Café De Hete Brij, Las Rosas, Café Koos, Taboe Bar & Keuken, Davo, Wijnbar Oak.

Tijden

De muziek speelt tussen 16.00 en 20.00 uur. Welke bands op welke locatie optreden, dat wordt allemaal nog bekendgemaakt. Meer informatie daarover vind je op www.gastvrijzwolle.nl.

The event is finished.

Back to top button